ZOOM.NL trouwfotografie workshop Ameland

De ZOOM.NL trouwfotografie workshop Ameland is opgezet In samenwerking met hét fotografie magazine van Nederland - Zoom.nl.

Als je ....

... graag bruiloften zou willen fotograferen of er al een paar gedaan hebt
... je gevraagd bent om binnenkort een bruiloft te fotograferen
... je afvraagt of je klaar bent om een bruiloft te fotograferen
... je meer wilt ontwikkelen als trouwfotograaf
... je zekerder wilt voelen tijdens de bruiloft
... wilt leren hoe je het bruidspaar op hun gemak kunt stellen
... het bruidspaar prachtig spontaan op de foto wilt zetten
... meer wilt leren over het gebruik van natuurlijk licht
... trouwfoto's voor je portfolio wilt zodat je meer bruiloften kunt boeken

WIl je één of meerdere punten van hierboven? Geef je dan op voor deze ZOOM.NL trouwfotografie workshop en ik geef je tips en trucs zodat je vol vertrouwen naar je eerste/volgende bruiloft gaat.

Wat heb je nodig om mee te kunnen doen aan deze workshop?
Je hebt een spiegelreflex of goede systeemcamera en je hebt de basis van fotografie onder de knie.

De workshop is inclusief:
- vervoer boot - hotel
- fietshuur voor 2 dagen
- koffie/thee
- lunch
- diner
- overnachting
- ontbijt

Hoe ziet de dag eruit?

9:30 - De boot vertrekt naar Ameland vanuit Holwerd. Ik ontmoet jullie op de boot, zodat we met elkaar kunnen kennis maken. Zodra we op Ameland aankomen, breng ik jullie naar het hotel om in te checken.

We droppen snel de bagage en gaan direct naar onze workshop locatie. Mooi gelegen in het oude centrum van Nes. Dit zal straks jullie eerste setting zijn om te fotograferen.

Tijdens de dag behandelen we theorie en brengen dat vooral in de praktijk met een "echt" bruidspaar. We fotograferen het bruidspaar in het dorp, op het strand en in de duinen. Zo kom je straks thuis met lekker veel gevarieerd beeld voor je portfolio.

Natuurlijk is er aan de innerlijke mens gedacht. We lunchen en dineren gezamelijk in het van Heeckeren, een restaurant vlak naast de fotostudio.

Om 21.00 uur zakt de zon in zee. We zorgen dat we op tijd op het strand zijn met het bruidspaar, zodat er tijd is om tijdens het "golden hour" foto's op het strand te maken.

Praktische informatie:

Datum: onbekend - ben je heel nieuwsgierig en wil je deze workshop niet missen? Mail me dan je gegevens, dan hoor je als eerste van me wanneer deze dag opnieuw gegeven wordt.
Prijs : €325 euro per persoon
Overnachting: Op basis van 1-persoonskamer, maar kan natuurlijk ook in een twee persoonskamer. Heb je een partner die niet meer wil doen aan de workshop, maar wél wil genieten van Ameland, dan kan hij/zij mee voor een kleine meerprijs voor de hotelkamer/ontbijt/fiets.

Wil je je aanmelden of heb je nog vragen?
Neem dan contact op via 0646498799 of info@amelandfoto.nl

Als je het leuk vind kun je in het magazine Zoom.nl van maart een verslag lezen van de cursus in Drachten of check hier het blog: www.Amelandfoto.nl/blog/zoom-nl-trouwfotografie-workshop

 

zoom.nl trouwfotografieworkshop trouwfotografie ameland